Jak jsem začala blogovat

Po skoro roce jsem si řekla, že to zkusím a uvidím. Nemám žádnou představu ani plán . Bude to  nárazové, nepravidelné a bez osnovy.  Takové ty spontánní chvilky, kdy máte potřebu, že to z vás musí ven. 
Moničin obchůdek Mks vznikl v době, kdy se mi začalo stýskat po mém opravdovém kamenném obchůdku, který jsem chtě nechtě musela uzavřít z více důvodů. Malé město vystřídalo město větší, ale láska k ruční práci ta zůstala stejná.
Založila jsem si více jak před rokem na Fb  malý virtuální obchůdek, kam si ukládám své výrobky vyrobené ručně Mks. Taky občas upeču , nebo uvařím takové ty rychlovky a ráda se s nimi podělím s ostatními s myšlenkou, že v dnešní uspěchané době se to někomu bude hodit.
Mám pohybový handicap, ale i přesto miluju pohyb a k pohybovým aktivitám využívám každou chvilku, kdy to jen trošku jde .Ať už cyklistika nebo jen  plavání,  je to fuk:-) . Beru to jako relaxaci po kolotoči všedních dnů..  Pohyb pro radost, pohyb je život a že když se hýbu tak žiju. I o tom se chci podělit, ukázat, že život nekončí,  že každý den nám přinese něco jiného, nového. Že někdy je den růžový a někdy by se člověk vůbec neviděl.  Každá zkušenost, každý okamžik v našem životě nás posiluje. Důležité je nevzdat to. Najít si i v tom špatném, něco pozitivního. Uvědomit si, že  je pozdě vážit si něčeho, až když to ztratíme. Nic není důležitější než my a naše děti!
Dneska startuju Blog vážně i nevážně jedný obyčejný ženský. 
Cítím nervozitu :-D i zvědavost. A stejně jako při závodech mám potřebu vykřiknout ,, STAAART :-)  JEDEME DÁL,, 
Třeba se vám můj blog bude líbit, možná  se sem opět vrátíte a připojíte i komentář na který se už teď těším !
Monča Mks
 
 
 
 
NajduZboží.cz